• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Настав час діяти». У Кулеби наполягають на санкціях за рішення Путіна щодо Донбасу

    Опубликовано: 2022-02-22 13:30:15

    Визнавши "незалежність" терористичних організацій ДНР та ЛНР, Росія порушила норми міжнародного права та суверенітет України. Рішення не матиме правових наслідків, але є сигналом до дій для припинення агресії Росії. Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України.

    "Ми наполягаємо на застосуванні проти Росії болючих санкцій, щоб послати однозначний сигнал про неприпустимість подальшої ескалації. Настав час діяти для припинення агресії РФ і відновлення миру і стабільності в Європі", – сказано у повідомленні.

    У МЗС наголосили, що українська дипломатія робить зараз усі можливі кроки для запобігання збройному конфлікту. Як зазначили у відомстві, наступні дії Росії "залежать від реакції світу на події".

    У міністерстві заявили, що рішення Росії щодо Донбасу "не матиме жодних правових наслідків" – воно збільшує ескалацію ситуації і може означати вихід РФ із мінських домовленостей.

    У МЗС запевнили, що українські дипломати розуміють усі ризики і не піддаються на провокації Росії – Україна йтиме шляхом політико-дипломатичного вирішення конфлікту.

    Яна Катасонова

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.