• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Загроза вторгнення. Байден і Джонсон бачать ключове вікно для дипломатії та відступу Росії

    Опубликовано: 2022-02-15 13:45:03

    У ситуації із загрозою нового вторгнення Росії в Україну залишається місце для дипломатії, зараз є ключове вікно, щоб РФ відступила від своїх погроз. Про це йшлося у бесіді прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона та президента США Джо Байдена, повідомляє пресслужба Даунінг-стріт.

    Зазначається, що лідери погодилися: залишається ключове вікно для дипломатії та для Росії, щоб вона відступила від своїх загроз на адресу України.

    Водночас Байден і Джонсон підкреслили, що подальше вторгнення в Україну призведе до затяжної кризи з далекосяжними наслідками як для самої РФ, так і для всього світу.

    Лідери також згодні, що західні країни мають зберігати єдність, зокрема щодо введення значного пакета санкції у разі ескалації російської агресії.

    Також вони підтвердили необхідність знижувати залежність від російського газу, пишуть на Даунінг-стріт. Цей крок більше, ніж будь-який інший, завдасть удару по стратегічних інтересах РФ.

    У Білому домі додали, що Байден з Джонсоном також обговорювали зміцнення східного флангу НАТО.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.