• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білорусь відправляє війська до Сирії. Росія дасть зброю

    Опубликовано: 2022-02-08 14:45:07

    Білорусь відправляє свої війська до Сирії – союзників Росії запросив режим диктатора Башара Асада. Про це повідомляється у розпорядженні уряду РФ.

    Уточнюється, що 200 військовослужбовців вирушать до Сирії "для участі у діяльності з надання гуманітарної допомоги".

    У документі зазначено, що склад, чисельність та штатну структуру військ затверджує білоруська сторона, але погоджує із Росією. Під час перебування у Сирії військовий контингент Білорусі підпорядковується як своєму, так і російському командуванню.

    Забезпечувати білорусів у Сирії буде Росія – так само, як і своїх солдатів у цій країні. Це харчування, проживання, побутові послуги, медична допомога, обмундирування, транспорт.

    Все необхідне російська сторона обіцяє білорусам надати на безоплатній основі. Росія планує забезпечити доставку білоруського контингенту та, у разі потреби, евакуацію.

    Білоруси в Сирії отримають від Росії озброєння та військову техніку, а також російська сторона бере на себе підготовку солдатів. Мінськ зобов'язують провести лише "необхідні медичні профілактичні заходи".

    Яна Катасонова

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.