• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Morgan Stanley пояснили, чому не варто боятись обвалу Bitcoin на 50%

    Опубликовано: 2022-02-03 09:45:05

    Дворазове падіння курсу Bitcoin не повинно дивувати учасників криптовалютного ринку, оскільки в історії це вже траплялося і раніше. А з моменту своєї появи в 2009 році перша криптовалюта пережила 15 «ведмежих» циклів.

    Про це, як повідомляє CoinDesk, йдеться в доповіді голови відділу досліджень криптовалюти банківського конгломерату Morgan Stanley Шини Шах. За її словами, справедливу вартість криптовалют оцінити складно через спекулятивний характер торгівлі.

    Шах допускає подальше ослаблення ринку, якщо курс Bitcoin опуститься нижче ніж $ 28 тис. — рівня мінімумів в 2021 році. Але якщо монета підніметься вище ніж $ 45 тис., спадний тренд може змінитися, тому аналітик рекомендує відстежувати саме цей рівень.

    У доповіді Morgan Stanley згадуються 15 «ведмежих» ринків, які вже пережив Bitcoin. Тому корекція, яка триває з листопада-2021, коли перша криптовалюта оновила свій історичний максимум — перебуває в межах того, що відбувалося раніше.

    Оцінити Bitcoin з боку фундаментальних показників, а не як спекулятивний актив, складно, відзначає аналітик. У всякому разі, поки ця криптовалюта не отримає широке застосування для транзакцій за товари і послуги.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.