• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Естонія закликала Німеччину надати Україні зброю

    Опубликовано: 2022-01-31 16:00:44

    Прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас закликала Німеччину дослухатися до українців. Та заявила про необхідність надати Україні зброю на тлі загрози російського вторгнення.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на в інтерв'ю BILD.

    "Ми закликаємо наших німецьких партнерів дослухатися до думки українців. Україна звернулася по допомогу. Країні потрібна допомога у самообороні від агресора", - зазначила Каллас.

    За її словами, наразі немає жодних ознак того, що РФ може послабити напруженість.

    "Ми вітаємо всі зусилля щодо надання Україні будь-якої можливої ​​допомоги. Адже ми всі згодні з тим, що Росія агресивно нагнітає ситуацію", - підкреслила Каллас.

    Своєю чергою прем’єр-міністр Естонії аявила, що кожна країна має право визначати свою роль, і "Естонія вітає всі зусилля щодо надання Україні будь-якої можливої допомоги".

    Нагадаємо, Естонія нещодавно заявила про готовність передати Україні 122-міліметрові гармати Д-30, але необхідний був дозвіл інших держав - Німеччини як виробника і Фінляндії як попереднього власника.

    При цьому у Німеччині виступають проти відправки артилерії в Україну.

    МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ
     
    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.