• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США відреагували на позицію Німеччини щодо зброї Україні. Кажуть – єдність все одно є

    Опубликовано: 2022-01-28 14:45:02

    Країни Заходу є єдиними у протидії можливому новому вторгненню Росії в Україну, але кожна країна надає свій спектр допомоги. Про це на брифінгу заявила речниця Білого дому Джен Псакі, коментуючи позицію Німеччини щодо постачання зброї Україні.

    Її попросили прокоментувати інформацію, що Німеччина не дозволяє Естонії постачати Україні зброю німецького виробництва. Псакі запитали: чи не підриває позиція Берліна єдність між США та Європою.

    Вона відповіла, що "єдність не означає ідентичність", а різні країни мають свої можливості та повноваження з надання допомоги Україні.

    "Найголовніше – об'єднатися проти войовничої риторики, нарощування військ та можливості вторгнення Росії в суверенну країну – Україну. І ми з'ясували, що Німеччина дуже єдина з нами у цих зусиллях, як і інші європейські країни", – додала Псакі.

    Вона наголосила, що Німеччина надає свій діапазон підтримки, інші країни – інший. "Найголовніше – це подивитися на те, як ми всі працюємо, щоб допомогти Україні", – підсумувала речниця Білого дому.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.