• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент Вірменії заявив, що йде у відставку

    Опубликовано: 2022-01-24 14:30:50

    Президент Вірменії Армен Саркісян заявив, що йде у відставку. Про це йдеться у його зверненні на сайті глави держави.

    "Я довго думав і вирішив піти з посади президента республіки після активної роботи близько чотирьох років. Це рішення зовсім неемоційне, воно дотримується певної логіки", – заявив Саркісян.

    За його словами, Вірменія живе "в унікальній реальності", де президент не може впливати на питання війни чи миру, накласти вето на закони, які вважає недоцільними, можливості глави держави сприймаються як загроза, а сам президент, а іноді його сім'я, "стають мішенню різних політичних груп".

    Він заявив, що зараз у президента немає необхідних інструментів для впливу на "радикальні процеси внутрішньої та зовнішньої політики у цей непростий для країни та народу час".

    Саркісян заявив, що зараз країні потрібна національна єдність, а інститут президента "не повинен бути об'єктом пліток і теорій змови, відволікаючи цим увагу громадськості від найважливіших питань".

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.