• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Британії скоротили період самоізоляції через коронавірус

    Опубликовано: 2022-01-17 17:00:46

    У Британії скоротили термін самоізоляції через коронавірус. Тепер люди можуть вийти з ізоляції через п'ять повних днів.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

    Зміни набули чинності з понеділка, 17 січня. Вони діють для мешканців, якщо негативний результат тесту буде підтверджений на п'ятий та шостий дні.

    Такий захід був вимушений, щоб допомогти вирішити проблему нестачі кадрів у державних службах, дозволивши людям повернутися до роботи раніше.

    Уряд заявив, що дослідження показало, що від 20% до 30% людей ще заразні до шостого дня. Проте відсоток знижується, якщо два тести показують негативний результат, а ізоляція закінчується на шостий день.

    "Це збалансований та пропорційний підхід до відновлення додаткових свобод та зниження навантаження на основні громадські служби у зимовий період. Вкрай важливо, щоб люди припинили самоізоляцію лише після двох негативних тестів, щоб переконатися, що вони не заразні", - сказав міністр охорони здоров'я Саджид Джавід.

    Міністерство охорони здоров'я заявило, що період самоізоляції за умовчанням залишається 10-денним, і що люди можуть закінчити його достроково, лише якщо вони отримають два негативні результати у наступні дні.

    Нагадаємо, у Британії кількість заражень COVID-19 за останню добу стала найменшою з 15 грудня. За добу зареєстрували близько 82 тисячі хворих.

    ІВАННА ШОВКУН

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.