• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ізраїль не проти ядерної угоди з Іраном, - Беннетт

    Опубликовано: 2021-12-29 17:30:21

    Ізраїль не є категоричним противником переговорів щодо ядерної угоди з Іраном, але ведення результативних домовленостей зараз не представляється можливим. Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннетт.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Times of Israel.

    За словами Беннетта, Ізраїль не буде автоматично противитися будь-якій угоді, укладеній світовими державами з Іраном під час триваючих ядерних переговорів у Відні.

    "Ми не автоматичні скептики. Ми застосовуємо практичний підхід. На відміну від інших, ми не прагнемо боротися заради боротьби, швидше, ми намагаємося домогтися результату", - сказав він.

    Також Беннет підкреслив, що можливість укладення угоди, що відповідає інтересам Ізраїлю, зараз не представляється реальною.

    "Зрештою, звичайно, можлива хороша угода - ми знаємо параметри... Але чи очікується це в даний час при такій динаміці? Ні, тому що вам потрібна більш сильна позиція [з боку світових лідерів]. У Ірану дуже слабкі карти, але світ поводиться так, як ніби веде переговори з позиції сили", - заявив прем'єр-міністр Ізраїлю.

    Нагадаємо, що Іран почав виробництво збагаченого урану. Це може зірвати ядерну угоду.

    НАТАЛЬЯ СКОРОХОД

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.