• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща та США обговорили, як НАТО зреагує в разі нападу Росії на Україну

    Опубликовано: 2021-12-29 15:00:51

    Топчиновники Польщі та США обговорили "напрямок реагування" Північноатлантичного альянсу (НАТО) на випадок масштабного російського вторгнення в Україну. Телефонну розмову ініціювала американська сторона, повідомляє Польське радіо.

    В обговоренні взяли участь представник канцелярії президента Польщі Анджея Дуди Якуб Кумох, голова Бюро нацбезпеки країни Павел Сольох, а також радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван.

    Кумох та Сольох наголосили на тому, що НАТО має говорити "єдиним голосом", а відповідь на загострення конфлікту в Україні повинна бути "твердою та жорсткою", пише видання.

    "Переговори США та Росії мають показувати позицію всього Альянсу. Особливо це стосується реакції на найагресивніші вимоги Росії", – заявив Сольох.

    Зокрема, Кумох зазначив, що повідомив Саллівана про останню зустріч президентів Польщі, України та Литви. Він наголосив, що державі важлива безпека України.

    Марина Тищенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.