• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зі спробами Путіна розвалити безпеку Європі пора покінчити – глава Міноборони Естонії

    Опубликовано: 2021-12-23 14:30:03

    Настав час "підвести межу" постійним спробам режиму російського лідера Володимира Путіна дестабілізувати безпеку в Європі та світі, а також підпорядкувати суверенні держави своєму впливу. Про це заявив міністр оборони Естонії Калле Лаанет, повідомляє Delfi.

    "Ми беззастережно підтримуємо територіальний суверенітет України та закликаємо Російську Федерацію припинити військову підтримку сепаратистських регіонів Донецька та Луганська та окупацію Криму", – сказав Лаанет.

    На зустрічі у Каунасі глави Міноборони Естонії, Латвії та Литви обговорили можливості підтримки України у ситуації, коли Росія концентрує війська навколо кордонів, а також безпеку у Балтійському регіоні.

    Глава Міноборони Естонії Лаанет заявив, що "дипломатичні переговори з Росією не призвели до деескалації ситуації", РФ продовжує дислокувати війська біля кордону України.

    Міністри оборони домовилися, що у всіх трьох країнах Балтії буде розміщено реактивні системи залпового вогню.

    Александр Матвиенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.