• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Італії почали діяти нові карантинні обмеження для невакцинованих від COVID

    Опубликовано: 2021-12-06 18:00:41

    З понеділка, 6 грудня, в Італії почали діяти жорсткі коронавірусні обмеження. Насамперед нові правила стосуються невакцинованих громадян.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky News.

    З цього дня громадяни, які не отримали щеплення від COVID, не зможуть відвідувати громадські місця: ресторани/кафе/бари, кінотеатри, клуби. Також їм заборонено відвідувати футбольні матчі на стадіоні, концерти та інші місця.

    Також посилюються правила у громадському транспорті та готелях. COVID-сертифікат тепер необхідний для поїздок у местро, автобусах та приміських поїздах. Раніше його потрібно було пред'явити тільки для подорожей у поїздах далекого сполучення.

    Однак нові правила не стосуються тих, хто одужав від COVID-19. Крім того, від вимог звільнено дітей до 12 років, тому що вони не можуть бути щеплені. Вакцинація для дітей у країні розпочнеться з 16 грудня.

    З 15 грудня почне діяти вимога обов'язкових щеплень для працівників шкіл, а також поліцейських та військовослужбовців. Медпрацівники мали вакцинуватися ще до квітня.

    Обмеження діятимуть до 15 січня.

    Нагадаємо, в Румунії уряд вирішив запровадити додаткові заходи для тих, хто в'їжджає в країну. Це сталося після підтвердження штаму коронавірусу "Омікрон" у двох громадян.

    ІВАННА ШОВКУН

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.