• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • COVAX виділить 4,7 млн доз вакцин КНДР, де заявляють про відсутність коронавірусу

    Опубликовано: 2021-11-30 17:00:32

    Глобальна ініціатива COVAX планує перші постачання до Північної Кореї, де заявляють про відсутність випадків коронавірусу. Очікується, що КНДР отримає 4,7 млн доз вакцини AstraZeneca.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

    "Глобальна мережа обміну вакцинами COVAX виділила 4,73 мільйона доз вакцини AstraZeneca для відправлення до Північної Кореї, відповідно до її плану розподілу", - йдеться в повідомленні.

    Зазначимо, що за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), Північна Корея та Еритрея - єдині країни, які ще не розпочали свою кампанію вакцинації проти коронавірусу.

    Так, у Північній Кореї офіційно не підтвердили жодного випадку захворювання на COVID. Разом з тим у країні запроваджено суворі карантинні заходи, включаючи закриття кордонів та обмеження на внутрішні поїздки.

    Нагадаємо, нещодавно Всесвітня організація охорони здоров'я розпочала постачання лікарських засобів проти коронавірусу до Корейської Народно-Демократичної Республіки.

    МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.