• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Радєв перемагає на виборах у Болгарії. Він відомий проросійськими симпатіями

    Опубликовано: 2021-11-22 15:00:50

    Сьогодні, 22 листопада, ЦВК Болгарії після обробки 99,82% голосів назвала лідера президентських перегонів – це чинний президент Румен Радєв. За нього віддали голоси 66,7% виборців. Про це повідомляє болгарський ресурс ВTV Новините.

    Суперник глави держави Анастас Герджіков, ректор Софійського університету, набрав 31,82% голосів. Проти всіх проголосувало 1,48% громадян країни.

    Виборчі дільниці у Болгарії закрилися о 20:00. Явка на виборах, за даними екзит-полу Alpha Research, становила 34,1%.

    Радєв ставив основою своєї передвиборної кампанії продовження реформ. Напередодні дня голосування він говорив, що болгари віддали свої голоси "за зміни, розрив з корупцією, пограбуваннями та беззаконням, за вигнання мафії з влади".

    Чинний президент Болгарії вважається одним із близьких до Кремля європейських лідерів. Раніше він не приховував своєї позиції, називаючи Крим "російським", а санкції ЄС проти Росії – неефективними і закликав скасувати їх.

    Яна Катасонова

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.