• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща може закрити кордон із Білоруссю – прем'єр-міністр

    Опубликовано: 2021-11-22 14:00:48

    Польща може закрити кордон з Білоруссю через спроби режиму білоруського диктатора Олександра Лукашенка влаштувати міграційну кризу в Європі. Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький у Таллінні після зустрічі з прем'єр-міністром Естонії Каєю Каллас, передає Польське радіо.

    Він зазначив, що Польща має намір закрити прикордонний перехід у Кузниці та розглядає запровадження проти режиму Лукашенка все більш серйозних економічних санкцій, у тому числі "закриття білорусько-польського кордону з польського боку".

    За його словами, є кадри, на яких білоруські офіційні особи інструктують мігрантів, як атакувати польських офіцерів із ножем.

    "От чому ми, зі свого боку, також готові до ескалації санкцій, тобто закривати подальші прикордонні переходи, закривати транзитні та торгові можливості, щоб чинити економічний тиск на режим Лукашенка", – сказав Моравецький.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.