• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США та ЄС обговорюють нові санкції проти РФ та військову допомогу Україні – Bloomberg

    Опубликовано: 2021-11-16 13:30:31

    США та їхні європейські союзники обговорюють можливі заходи, включно з новим пакетом санкцій і додатковою допомогою Києву у сфері безпеки на випадок, якщо президент Росії Володимир Путін застосує нові військові дії проти України. Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела.

    За їхньою інформацією, минулого тижня впливові американські офіцери в обговореннях з європейськими колегами внесли пропозицію про пакет заходів проти РФ. Джерела видання стверджують, що адміністрація президента Джо Байдена вже розробляє можливі варіанти.

    Ці зусилля мають бути спрямовані на те, щоб запобігти можливій новій агресії проти України, давши зрозуміти Путіну, що буде надійна і скоординована відповідь.

    Співрозмовники видання відмовилися уточнити, яких саме заходів можуть вжити. Проте з урахуванням жорстких санкцій проти оборонного і фінансового секторів економіки РФ, що вже діють, єдиною можливістю залишається сила, пише Bloomberg. Представник Білого дому відмовився прокоментувати цю інформацію.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.