• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Польщі запропонували розглянути виключення Росії та Білорусі з міжнародних організацій

    Опубликовано: 2021-11-15 17:30:12

    Необхідно посилити тиск на Росію та Білорусь на фоні спроб режиму білоруського диктатора Олександра Лукашенка спровокувати міграційну кризу у Європі. Можна розглянути вилучення цих країн із міжнародних організацій, заявив в інтерв'ю Polska Times віцепрем'єр Польщі Пьотр Глінський.

    "Міжнародний тиск на ці два режими – білоруський та російський – має бути набагато сильнішим. Я б навіть розглянув можливість виключення цих двох країн із багатьох міжнародних організацій, зокрема з важливих для них спортивних змагань", – сказав він.

    За його словами, російський та білоруський режими діють нелюдяно і не беруть до уваги нічого, окрім реального економічного чи політичного тиску.

    Глінський також назвав Росію "агресивною імперією", яка використовує зовнішню агресію для легітимації влади. Він вважає, що саме президент Росії Володимир Путін "винайшов метод тиску" мігрантами для Лукашенка.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.