• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Таїланд відкрився для вакцинованих туристів із 63 країн. України серед них немає

    Опубликовано: 2021-11-02 15:15:23

    Починаючи з понеділка,Таїланд дозволяє повністю вакцинованим від коронавірусу туристам із 63 країн в'їжджати в країну без карантину, пише Вangkokpost.

    Щоб відвідати країну, туристи також повинні мати негативний результат тесту на Covid, зроблений до прильоту.

    До списку країн, на які поширюються нові правила, входять Китай, США, Канада, Чилі, деякі європейські країни, Південна Корея, Ізраїль та інші.

    Нагадуємо, що для громадян України в’їзд до Таїланду через морські та сухопутні кордони залишається обмеженим.

    Всі без винятку особи, які планують прибути до цієї країни авіатранспортом, мають попередньо отримати дозвіл (QR-code) через систему "Thailand Pass", завантаживши на інформаційний ресурс:

    - копію першої сторінки українського закордонного паспорта

     -за потреби, тайської візи

    - сертифікату про вакцинацію

    - полісу медичного страхування

    - підтвердження оплати карантинного готелю

    Про це повідомляється на сайті інтерактивної карти світу для планування подорожей за кордон під час пандемії COVID-19 від МЗС України.

    Термін перебування у карантинному готелі складатиме від 7 до 10 днів, в залежності від наявності у особи сертифікату про вакцинацію (процедура вакцинації має бути завершена за 14 днів до поїздки).

    Тайська сторона визнає такі вакцини: Moderna, Pfizer/BioNTech Covid-19 vaccine or Comirnaty, Janssen or Janssen/Ad26.COV2.S, AstraZeneca or Covishield, Sinopharm vaccine or COVILO, Corona Vac, Sputnik V. Оформлені в Україні англомовні паперові сертифікати про вакцинацію приймаються в Таїланді.

    Окрім цього, за 72 години до вильоту до Таїланду необхідно отримати негативний ПЛР-тест про відсутність захворювання на Ковід-19, який пред’являється при посадці на рейс та на паспортному контролі в Таїланді.

    Ірина Петренко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.