• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Джонсон нагадав Путіну про важливість суверенітету України

    Опубликовано: 2021-10-26 14:15:23

    Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, під час якої, серед іншого, наголосив на важливості суверенітету України. Про це повідомляє пресслужба британського уряду.

    Згідно з повідомленням, Джонсон дав зрозуміти, що нинішні відносини Великої Британії з Росією не ті, які потрібні британській стороні. Він сказав, що зберігаються значні двосторонні труднощі, які зокрема стосуються отруєння в Солсбері 2018 року.

    "Прем'єр-міністр також наголосив на важливості суверенітету України", – йдеться у повідомленні.

    Прем'єр-міністр сказав, що Велика Британія і Росія несуть відповідальність за спільну роботу з метою вирішення спільних проблем, таких як зміна клімату і захист міжнародних угод, зокрема Іранського ядерного договору.

    Лідери також обговорили поточну ситуацію в Афганістані. Прем'єр-міністр наголосив на важливості того, щоб будь-яке визнання талібів залежало від їхньої поведінки, з огляду на повагу прав людини.

    У пресслужбі Кремля повідомили, що Путін "докладно виклав підхід Росії до врегулювання внутрішньоукраїнського конфлікту за безумовного виконання Мінських домовленостей".

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.