• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Криза на кордоні з Білоруссю буде довгою, за нею стоїть і РФ – Бюро нацбезпеки Польщі

    Опубликовано: 2021-10-18 15:15:58

    Міграційна криза на кордоні з Білоруссю буде довгою, за нею також стоїть Росія. Про це Польському радіо заявив голова Бюро нацбезпеки Польщі Павел Солох.

    "Припускаємо, що ця криза буде тривати довго. Тому була підтримка ідеї зміцнення кордону. Слід відверто сказати, що ми маємо справу з агресією іншої держави проти нас. Це агресія держави, за якою стоїть також Росія", – сказав він.

    За словами Солоха, ситуація на кордоні дуже небезпечна – і встановлене на рубежах Польщі тимчасове огородження треба поліпшити.

    Він передбачає, що для вирішення конфлікту тиском міжнародної спільноти необхідний час.

    "Найважливіше будувати спільну позицію в рамках НАТО і Європейського Союзу. Тому що з 2015-го ЄС має дещо інший досвід з міграцією. Зараз мова йде про два фактори: міграційний тиск і потенційно новий маршрут, а також те, що в це настільки глибоко залучено іншу державу", – підсумував глава Бюро нацбезпеки Польщі.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.