• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Готовність регіонів до опалювального сезону становить 80%

    Опубликовано: 2021-09-07 10:00:35

    Finance.ua, як портал, що дбає про ваші гаманці, розповідає, як готові українські міста до опалювального сезону. Як повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України, станом на початок вересня регіони технічно готові до старту опалювального сезону на майже 80%. Йдеться про стан підготовки будівель, об’єктів водопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства.

    Про тарифи. «Хочу наголосити на принциповій задачі для нас усіх — тарифи для населення підвищуватися не мають. Зі свого боку, держава готова підтримувати органи місцевого самоврядування й підприємства ТКЕ. Зокрема, триває робота над Законом 1639 щодо компенсації різниці в тарифах. Ми регулярно проводимо наради з представниками регіонів, АМУ та НАК «Нафтогаз України», діалог продовжується» — підкреслив під час зустріч із регіонами Олексій Чернишов.

    Раніше йшлося про те, що опалювальний сезон під загрозою зриву.

    Нагадаємо, що повноваження зі встановлення тарифів на тепло у новому опалювальному сезоні надано органам місцевого самоврядування.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.