• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Японії на тлі пандемії з'явиться міністр з самотності

    Опубликовано: 2021-02-12 17:30:30

    Прем'єр-міністр Японії Есіхіде Суга доручив створити посаду для людини, яка очолить боротьбу із самотністю та ізоляцією в країні. Про це пише Nikkei. передає УНН.

    Що відомо

    За рішенням прем’єра, її займе міністр у справах відновлення життєдіяльності регіонів Тецусі Сакамото. Він буде поєднувати роботу на двох посадах.

    Цитата

    “Через поширення коронавірусу виросло число самогубств серед жінок. Я хочу, щоб ви визначили проблеми і прийняли комплексні заходи”, — вказав йому Суга. Сакамото також повинен відслідковувати стан дитячої бідності в країні та координувати допомогу літнім.

    Деталі

    Міністр зазначив, що зв’язки між людьми в суспільстві в сучасному світі постійно розмивалися, а пандемія коронавірусу ще більше обмежила їх контакти і зробила проблему очевидною.

    Подібна посаду міністра по самотності вже є в Великої Британії, її заснувала в 2017 році екс-глава британського уряду Тереза ​​Мей.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.