• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пожежа у COVID-відділенні лікарні у Запоріжжі: в області оголосили 5 лютого днем жалоби

    Опубликовано: 2021-02-04 17:30:10

    В Запорізькій області 5 лютого оголошено Днем жалоби в пам’ять про трьох пацієнтів та лікаря, які трагічно загинули під час пожежі в обласній інфекційній лікарні. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Запорізької ОДА.

    Цитата:

    "Розпорядженням голови облдержадміністрації Олександр Старуха 5 лютого 2021 року в області оголошено Днем жалоби в пам’ять про трьох пацієнтів та лікаря, які трагічно загинули під час пожежі в обласній інфекційній лікарні», - йдеться в повідомленні.

    Деталі

    Повідомляється, що на території області буде приспущено Державні Прапори України на будинках органів влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, скасовано всі розважальні заходи, внесено зміни до програми теле- та радіомовлення.

    Що було раніше

    За даними ДСНС, 3 лютого о 23:25 у місті Запоріжжя по Гвардійському бульвару, 142, на території 2-ї інфекційної лікарні на першому поверсі п’ятиповерхової будівлі лікувального корпусу виникла пожежа.

    Як уточнила Генпрокурор Ірина Венедіктова, загинули троє пацієнток під апаратами ШВЛ у COVID-відділенні та лікар. Щодо пожежі в реанімації Запорізької обласної інфекційної лікарні розпочато провадження.

    За словами заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка, попередня причина пожежі в реанімації Запорізької обласної інфекційної лікарні, яка забрала життя трьох пацієнток під апаратами ШВЛ у COVID-відділенні та лікаря, - виток кисню.

    Також міністр охорони здоров'я Максим Степанов вилетів у Запоріжжя з метою встановлення обставин пожежі в інфекційній лікарні.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.