• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трамп звільнив главу агентства з кібербезпеки США

    Опубликовано: 2020-11-18 17:30:11

    Президент США Дональд Трамп звільнив директора агентства з кібербезпеки і інфраструктурної безпеки США (CISA) Кріса Кребса. Про це американський лідер написав в Twitter, передає УНН.

    “Нещодавня заява Кріса Кребса про безпеку виборів 2020 року була вкрай неточною, оскільки відбувалися масові порушення і шахрайство... Тому з сьогоднішнього дня Кріс Кребс був звільнений з поста директора Агентства з кібербезпеки і інфраструктурної безпеки”, — повідомив Трамп.

    Він уточнив, що мова йде про такі порушення, як голосування від імені померлих людей, недопущення спостерігачів на виборчі дільниці, а також “глюки” в машинах для голосування, через які змінювалися голоси.

    Раніше про можливе звільнення Кребса повідомляли The Hill і Reuters. Як писала The Hil, перед президентськими виборами в США агентство створило сайт Rumor control (“Контроль чуток”) для боротьби з дезінформацією і неперевіреними джерелами під час голосування. Ресурс зокрема спростовував деякі заяви команди Трампа про можливе шахрайство і порушення під час виборів.

    Раніше Трамп відправив у відставку міністра оборони Марка Еспера і призначив главу Національного контртеррористичного центру Кристофера Міллера виконуючим обов’язку керівника оборонного відомства країни.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.