• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пограбування музею в Дрездені на мільярд євро: затримано трьох підозрюваних

    Опубликовано: 2020-11-17 17:00:05

    Трьох підозрюваних у справі про зухвале пограбування музею "Зелене склепіння" в Дрездені приблизно на мільярд євро, яке сталося торік, затримали у вівторок, 17 листопада, у німецькій столиці. Про це УНН повідомляє з посиланням на Tagesschau.

    "Майже через рік після грандіозної крадіжки творів мистецтва в "Зеленому склепінні" у Дрездені поліція заарештувала цього ранку в Берліні трьох підозрюваних", - йдеться у повідомленні.

    За словами прокурора Дрездена, затримані обвинувачуються у двох епізодах групових крадіжок і підпалів. Затримані є громадянами Німеччини і повинні постати перед слідчим суддею сьогодні ж. Як уточняє Bild, вони будуть доставлені до суду в Дрездені.

    Масштабна спецоперація за участю спецпризначенців проходила з 6 ранку вівторка в берлінському районі Нойкельн, пише Bild.

    За даними поліції і прокуратури, в масштабній операції, пов'язаній з затриманням підозрюваних, задіяно понад 1600 співробітників поліції. Наразі проходять обшуки у 18 будівлях, у тому числі 10 квартирах, гаражах та транспортних засобах. У центрі уваги операції "пошук вкрадених творів мистецтва і можливих доказів, таких як носії інформації, одяг і інструменти", повідомила поліція Саксонії в Twitter.

    Нагадаємо, у Дрездені 25 листопада 2019 року невідомі проникли в найбільший в Європі музей старовинних ювелірних виробів "Зелене склепіння". Ймовірно, зі скарбниці були вкрадені прикраси на загальну суму близько мільярда євро.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.