• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Навального виписали з берлінської клініки

    Опубликовано: 2020-09-23 17:00:17

    Російський опозиціонер Олексій Навальний виписаний зі стаціонару берлінської клініки Charite, де він провів понад місяць. Про це йдеться в пресрелізі, опублікованому на сайті клініки 23 вересня, передає УНН.

    "Олексій Навальний, який з 22 серпня 2020 роки лікувався в Charité - був виписаний зі стаціонару. Стан пацієнта поліпшився настільки, що його вирішили виписати зі стаціонару", - йдеться в повідомленні.

    Так, Олексій Навальний лікувався в Charité 32 дні, з них 24 дні в реанімації.

    "Виходячи з прогресу і поточного стану пацієнта, лікарі вважають за можливе повне одужання. Однак ще занадто рано оцінювати потенційні довгострокові наслідки його важкого отруєння", - сказано в повідомленні.

    Рішення оприлюднити подробиці стану Навального, як зазначено, було ухвалено після консультацій з пацієнтом і його дружиною.

    Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний відчув себе погано 20 серпня під час перельоту з Томська в Москву. Літак екстрено посадили в Омську, де опозиціонера госпіталізували. Він перебував у комі. Омські лікарі провели низку аналізів і прийшли до висновку, що подія не є отруєнням. 22 серпня Навального перевезли на лікування до Німеччини. Після його ввели в штучну кому. 7 вересня опозиціонера вивели з коми.

    Соратники Навального вважають, що він був отруєний і заявляють, що це пов’язано з його політичною діяльністю. У Кремлі заперечують причетність до інциденту з політиком.

    2 вересня офіційний представник уряду Німеччини заявив, що в організмі російського опозиціонера Олексія Навального знайшли сліди отрути з групи “Новачок”.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.