• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Консультаційний семінар «Договірні відносини у будівництві (Сучасна практика укладання, виконання договорів, типові помилки і порушення, судовий розгляд спорів)»

    Опубликовано: 2006-03-21 10:24:00

    Компанія  “Лекс Консалтінг

    Запрошує на консультаційний семінар:

    ДОГОВІРНІ ВІДНОСИНИ У БУДІВНИЦТВІ

    (СУЧАСНА ПРАКТИКА УКЛАДАННЯ, ВИКОНАННЯ ДОГОВОРІВ, ТИПОВІ ПОМИЛКИ І ПОРУШЕННЯ, СУДОВИЙ РОЗГЛЯД СПОРІВ)

    Семінар проводиться в м. Києві 30 березня 2006 року

    Семінар проведе:

    Теньков С.О.  – адвокат з 30-річним стажем, постійний ведучий рубрики судової практики журналу «Вісник господарського судочинства», доктор філософії в галузі права, автор багатьох публікацій в спеціалізованих виданнях, автор 4 монографій.

    В програмі семінару будуть розглянуті та проаналізовані наступні питання:

    1. Закон від 15.12.2005 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» - зміни у правовому регулюванні будівництва:

    ·   Чи можливі зараз інвестиційні договори у будівництві ?

    ·   Зміни до Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю».

    2. Законодавство, що регулює відносини у будівництві. Особливості застосування ЦК і ГК – якому кодексу віддати перевагу ? Чи завжди обов’язкові ДБН ? Ступінь обов’язковості інших правових актів у будівництві, як розрізнити обов’язкові і не обов’язкові ?

    3. Деякі особливості судового розгляду спорів у будівництві (призначення і оплата експертиз, докази)

    4. Регулюванні договорів підряду за постановою КМУ від 01.08.2005р.

    5. Порядок укладення договорів підряду, які умови є обов’язковими? Визнання договорів підряду неукладеними – причини і наслідки. Огляд судової практики. 

    6. Вимоги до форми та змісту договорів за матеріалами перевірок

    7. Узагальнення сучасного досвіду вирішення конфліктів що виникають при землевідведенні (на прикладі Києва і великих міст). Деякі питання застосування земельного законодавства. 

    8. Визначення вартості будівництва (юридичний аспект), кошториси у судовій практиці, особливості заповнення деяких обов’язкових форм з огляду на сучасне законодавство. Можливості для самостійної розробки будівельним підприємством власних норм і стандартів.

    9. Гарантійні строки, скриті дефекти, позовна давність

    10. Розрахунки – чи можливі ціни у ВКВ, можливості для зміни кошторису у випадку подорожчання будматеріалів, тарифів тощо. Акти звірки – нове у судовій практиці.

    11. Санкції і відповідальність за порушення договору підряду. Особливості відшкодування збитків – що дає попередження про можливе порушення умов договору у майбутньому. Форс-мажор – сучасний погляд і судова практика.    

    12. Оформлення виконання договору, прийом-передача об’єктів – нове у законодавстві, конфлікти і судова практика, спроби зменшити  обумовлену ціну через суд після підписання актів прийому-передачі. Дефекти акту прийому-передачі і оформлення права власності – судова практика. 

    13. Одностороння відмова від договору і зміна його умов без погодження з іншою стороною – сучасне законодавство і судова практика

    14. Закон від 15.12.2005 і об’єкти незавершеного будівництва – як оформити передачу-відчуження, іпотеку. Зміни у Цивільному кодексі. Старі проблеми і нові способи їх вирішення. Огляд сучасної практики.

    15. Як позбутися об’єктів нерухомості, що перебувають на балансі і є обтяжливими ?

    16. Фінансово-кредитні механізми будівництва житла, іпотека, відокремлення управління коштами від інвестиційного договору і будівельного підряду, безпроцентні (цільові) облігації

    17.  Інвестиційні договори, пайова участь, нові тенденції у використанні договорів доручення – зміни за Законом від 15.12.2005.

    18. Деякі особливості будівництва за кошти населення за Законом від 15.12.2005, 22.12.2005.

    19. Відносини власності у будівництві – зміни за Законом від 15.12.2005

    Організаційні питання:

    Реєстрація учасників з 9-00 до 10-00

    Початок семінару: 10-00

    Вартість обслуговування одного учасника семінару 690,00 грн. без ПДВ (єдиний податок).

    При одночасній оплаті участі в семінарі за 2-х учасників – знижка 7%, за 3-х учасників – 25%

    Оформлення рахунків-фактур та реєстрація учасників за телефоном: 599-53-22 та по електронній почті:  Lex_admin@ukr.net

    Більш детальна інформація про цей та інші семінари на сайті: http://www.ccg.com.ua, в розділі «НОВИНИ»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.