• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трамп пообіцяв швидко відновити економіку США та розкритикував Байдена

    Опубликовано: 2020-09-15 09:45:34

    Президент США Дональд Трамп піддав критиці кандидата від Демократичної партії на майбутніх виборах Джо Байдена, пообіцяв швидко відродити економіку і стримати “радикальних лівих”. Про це пише “Голос Америки”, передає УНН.

    “Ніколи раніше не було настільки чіткого вибору між двома партіями, двома баченнями, двома філософіями, двома повістками майбутнього. 3 листопада Невада вирішить, чи зможемо ми швидко повернутися до рекордного процвітання, яке було раніше”, — заявив Трамп на мітингу у штаті Невада.

    Трамп пообіцяв підтримувати поліцію і “закон і порядок” у виступі, в якому він атакував кандидата в президенти від демократів Джо Байдена і інших супротивників.

    “Сонний Джо” не знає, “що він живий”. Знаєте, де Байден зараз? Він у своєму чортовому підвалі“, — сказав Трамп.

    Він знову заявив, що демократи просувають голосування поштою під час пандемії, щоб “сфальсифікувати” і “вкрасти” вибори.

    “Вони намагаються сфальсифікувати вибори, і ми не можемо цього допустити. Вони відправили мільйони бюлетенів. Люди померли, але отримують бюлетені. Напевно, все, крім республіканців, отримають бюлетені”, — заявив президент.

    Зазначається, що кілька тисяч прихильників Трампа зібралися на мітингу в аеропорту Мінден-Тахо. Мітинг проходив в порушення розпорядження влади Невади, що забороняв зборів за участю більш ніж 50 осіб.

    Трамп піддав критиці губернатора Невади, демократа Стіва Сайсолака, і інших демократів за те, що вони допускають акції протесту, але не дозволяють віруючим відвідувати церкви через коронавірус.

    “Вони хочуть карати вас за молитви в церкві, але в той же час дозволяють агітаторам і паліям спалювати ваші церкви”, — заявив Трамп.

    Трамп зажадав, щоб місцева влада відновила роботу підприємств і відкрила школи для очного навчання, незважаючи на нові випадки захворювання серед учнів. Він також пообіцяв, що вакцина від коронавіруса з’явиться до кінця року.

    “Якщо прийде [Байден], то у нас буде найбільша депресія в історії нашої країни, тому що він все зробить не так... Якщо переможе Байден, переможуть бунтівники і анархісти. Палії, спалювачі прапорів — все вони переможуть”, — заявив Трамп.

    Як повідомляв УНН, кандидат в президенти США від демократів Джозеф Байден має 71,1% шансів на перемогу, згідно з даними агрегатора опитувань FiveThirtyEight.

    Наталія Затуливітер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.