• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лондон не визнає результатів виборів у Білорусі - МЗС Великої Британії

    Опубликовано: 2020-08-17 17:00:17

    Велика Британія не визнає результатів виборів, що пройшли у Республіці Білорусь 9 серпня, заявив глава британської дипломатії Домінік Рааб. Його заяву у понеділок опублікувало МЗС країни, передає УНН.

    "Світ з жахом спостерігав за насильством, використовуваним білоруською владою для придушення мирних протестів, що послідували за фальсифікованими президентськими виборами. Велика Британія не сприймає такі результати", - заявив Рааб.

    За його словами, за допомогою ОБСЄ необхідно терміново провести незалежне розслідування щодо "недоліків, які зробили вибори несправедливими", а також розслідувати послідуючі за ними "жахливі репресії".

    "Велика Британія буде працювати з нашими міжнародними партнерами, щоб покарати винних і притягти до відповідальності білоруську владу", - йдеться у заяві.

    Нагадаємо, раніше МЗС України констатувало, що офіційно оприлюднені результати виборів президента Республіки Білорусь не викликають довіри у білоруському суспільстві.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.