• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Опозиція Венесуели відмовилася від участі у виборах

    Опубликовано: 2020-08-03 18:00:49

    Понад 25 політичних партій Венесуели, включаючи основні опозиційні сили, відмовилися від участі в грудневих парламентських виборах. Таке спільне рішення, закріплене в неділю, 2 серпня, в спільній заяві опозиції, передає УНН.

    "Ми оголошуємо венесуельському народу і міжнародного співтовариства про одноголосно прийняте рішення не брати участь в обмані, до якого закликає диктатура (президента Ніколаса Мадуро - ред)", - йдеться в опублікованому в Twitter заяві партії "Народна воля" лідера опозиції Хуана Гуайдо.

    Парламент - Національна асамблея - є єдиною державною інституцією, яка знаходиться під контролем опозиції. У той же час Ніколас Мадуро значно урізав повноваження цього органу, передавши їх лояльним Конституційним зборам.

    Німеччина, США і ще близько 60 країн визнають тимчасовим президентом Венесуели Хуана Гуайдо, який проголосив себе їм ще в січні 2019 року. Незважаючи на тиск Вашингтона і катастрофічну ситуацію в економіці, Мадуро залишається при владі, спираючись на підтримку з боку військових, а також Росії та Китаю.

    Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заперечує причетність США до спроби вторгнення у Венесуелу.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.