• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Казахстані готуються знову ввести жорсткий карантин

    Опубликовано: 2020-07-01 10:00:09

    Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв доручив Держкомісії під керівництвом прем'єр-міністра в дводенний термін опрацювати і внести пропозицію з питання введення жорсткого карантину по аналогії з тим, який діяв в березні-травні. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

    Після зняття обмежень 11 травня кількість випадків зараження коронавірусом збільшилася в 7 разів, заявив Токаєв на відеоконференції з членами уряду, главами ряду держорганів, мерами міст і областей, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    Зокрема, "несвоєчасні і малоефективні заходи на місцях призвели до поширення вірусу в трудових колективах, на системоутворюючих виробництвах", і великим вогнищем захворювання стало Тенгізьке родовище в Атирауській області, де зафіксовано 1222 випадки зараження.

    Нагадаємо, у Назарбаєва виявили коронавірус.

    Денис Масліков

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.