• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Угорщина за три роки планує побудувати автостраду до українського кордону

    Опубликовано: 2020-06-25 17:30:33

    Угорщина до 2023 року побудує автостраду М-3 до українського кордону, а також сподівається, що України продовжить цей маршрут зі свого боку. Також угорські партнери виділили 50 млн доларів на будівництво доріг на Закарпатті. Про це за підсумками четвертого засідання Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва повідомив очільник МЗС Угорщини Петер Сіярто, передає кореспондент УНН.

    "В угорському банку є кредитна лінія на 62 млн доларів для того, щоб підтримати ділові контакти між угорськими та українськими підприємцями. Крім цього є 50 млн доларів, що ми запропонували Україні для будівництва доріг на Закарпатті. І ми дуже сподіваємось, що ці кошти будуть використані, а дороги побудовані", - сказав Сіярто.

    Він також зазначив, що Угорщина планує побудувати автостраду до українського кордону.

    "До 2023 року ми побудуєм автостраду М-3 до українського кордону, і дуже сподіваємось, що наші партнери побудують дорогу з українського боку", - зазначив Сіярто.

    Нагадаємо, що з наступного тижня відновлять роботу всі КПП між Україною та Угорщиною.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.