• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інформацію про бюджетну реформу в Україні громадяни зможуть отримувати електронною поштою

    Опубликовано: 2006-03-14 09:09:00

    Проект «Реформа місцевих бюджетів в Україні» (www.mbr-ukr.org) незабаром запропонує своїм відвідувачам інформаційний дайджест, який вони зможуть отримувати електронною поштою.

     Зареєстровані користувачі веб-ресурсу щотижня отримуватимуть, зокрема, анонси про оновлення у рубриці «Документи та публікації». Ця рубрика є унікальним джерелом інформації з питань реформування бюджетної сфери в Україні. Вона містить базу чинного фіскального законодавства та напрацювання експертів Проекту для депутатів рад всіх рівнів, працівників міністерств, керівників органів місцевого самоврядування, фахівців з питань бюджету та фінансів, науковців та представників широкої громадськості.

     На веб-сайті Проекту „Реформа місцевих бюджетів” є блок аналітичної інформації з питань бюджету та фіскальної політики, в якому - щомісячний та щоквартальний моніторинг виконання зведеного, державного та місцевого бюджетів; аналітичні записки з окремих питань бюджетного та податкового законодавства, а також пропозиції щодо його вдосконалення; моніторинг зареєстрованих у Верховні Раді проектів законів, які впливатимуть на місцеві бюджети в Україні тощо.

     На сайті також містяться практичні рекомендації, як покращити управління місцевими бюджетами України, зокрема, через впровадження програмно-цільового методу бюджетування як прогресивного інструменту вдосконалення бюджетного процесу - шляхом створення відкритої та прозорої системи прийняття рішень з питань, що стосуються бюджету, а також підвищення ефективності використання коштів в умовах обмежених бюджетних ресурсів.

    Дайджест також міститиме інформацію про події та новини Проекту «Реформа місцевих бюджетів в Україні».

    Інф.  Мinfin

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.