• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МОЗ: кошти для медиків, які працюють з хворими на COVID-19, уже в регіонах

    Опубликовано: 2020-04-29 17:30:03

    Кошти на доплати, що уряд обіцяв медикам, які працюють з пацієнтами з коронавірусом, вже виділені в регіони. І їх отримають як працівники лікарень, так і екстреної медичної допомоги. Про це під час онлайн-брифінгу повідомила заступниця міністра охорони здоров'я Світлана Шаталова, передає кореспондент УНН.

    “Усі кошти, які уряд обіцяв медикам, які працюють з пацієнтами з коронавірусом, виділені вже у регіонах. Кожен медик, чи то він працює в лікарні, чи в бригаді екстреної допомоги, усі отримають ці доплати”, — повідомила Шаталова.

    Вона зазначила, що для їхнього розрахунку МОЗ збирало інформацію з усіх обласних департаментів охорони здоров’я про кількість медиків, які працюють з пацієнтами з коронавірусом, та на підставі цих даних були виділені кошти.

    “Додатково ми зробили наближення з останнього кварталу 2020 року у квітень... (субвенцію - ред.) у розмірі 241,8 млн грн. І я сподіваюсь, що вже завтра ці кошти надійдуть в регіони”, — резюмувала заступник міністра.

    Як раніше повідомляв УНН, до кінця тижня заклади охорони здоров’я у регіонах України отримають субвенцію обсягом 241,8 млн гривень.

    Нагадаємо, що Кабмін погодив виплати до 300% зарплати медикам, що лікують хворих на COVID-19.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.