• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінфін США прогнозує, що американська економіка «одужає» вже до вересня

    Опубликовано: 2020-04-28 09:45:04

    Міністр фінансів США Стівен Мнучін прогнозує, що американська економіка, яка зазнала серйозних втрат через пандемію коронавірусу, "одужає" вже цього літа-на початку осені. Про це пише “Голос Америки”, передає УНН.

    “Ми почнемо відкривати економіку у травні та червні, а вже у липні, серпні та вересні ми побачимо справжнє економічне одужання”, — сказав Мнучін в інтерв’ю на каналі Fox News.

    “Ми влили трильйони доларів в економіку, і це матиме значний вплив”, — сказав Мнучін.

    Натомість Бюджетний Офіс Конгресу США прогнозує, що економіка впаде цього року на 5,6%, а рівень безробіття досягне 16% у третьому кварталі 2020.

    Втім, міністр фінансів каже, що кризи на зразок 2008 року нема: “Ми закрили економіку, ми її знову відкриємо. Ми не маємо справу з фінансовою кризою (2008 року)”.

    Мнучін також позитивно оцінив ефективність нової програми кредитної допомоги малому бізнесу: “Я думаю ми побачимо рух у правильному напрямку, і розмір середньої позначки значно впаде”. Міністр, крім того, не виключив можливості надання додаткової допомоги містам та штатам.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.