• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Туреччині знову планують запровадити комендантську годину

    Опубликовано: 2020-04-22 09:15:04

    У Туреччині збираються із 23 квітня знову запровадити комендантську годину в рамках карантину через пандемію коронавірусу. Про це повідомляє УНН із посиланням на Hurriyet Daily News.

    "Туреччина запровадить чотириденну комендантську годину у 31 провінції, починаючи з 23 квітня в рамках заходів щодо запобігання поширенню нового коронавірусу", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що продовжать роботу пекарні, лікарні, аптеки та підприємства, що виробляють товари для здоров'я та медичні засоби.

    Додамо, що вперше Туреччина ввела 48-годинну комендантську годину по всій країні 11-12 квітня.

    Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ Туреччини пізно ввечері 10 квітня оголосило мешканцям 31 провінції, у тому числі містам-мільйонникам  - Анкарі та Стамбулу, про заборону виходити з дому протягом 48 годин.

    Комендантська година мала розпочати діяти з опівночі 10 квітня, тому люди відразу масово кинулись до магазинів, що спричинило їх скупчення, особливо у великих містах.

    Після чого у неділю, 12 квітня, про відставку оголосив міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу. Цей крок він пояснив невдалим оголошенням 10 квітня комендантської години.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.