• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До Бюджету-2020 додали 2,2 млрд грн для зарплат вчителям

    Опубликовано: 2019-11-05 17:00:14

    У Державний бюджет на наступний рік додали 2,2 млрд грн на виплату заробітних плат вчителям, це дозволить усім виключно регіонам виплачувати повну надбавку за престижність у 30%. Про це повідомила під час презентації проекту Бюджету-2020 міністр освіти і науки України Ганна Новосад, передає кореспондент УНН.

    "У проекті бюджету закладаємо кошти на вирішення важливої проблеми, яка супроводжувала попередні уряди, - це виплата заробітних плат вчителям з розрахунку старого контингенту", - сказала Новосад.

    За її словами, раніше держава платила заробітну плату по кількості дітей, яка значно менша від реалістичної, а це означає - просто не доплачувала вчителям.

    "Ми нарешті цю проблему виправляємо і додаємо 2,2 млрд грн для того, аби враховувати ту кількість учнів, яка є реалістичною на сьогодні. Це дозволить усім виключно регіонам виплачувати повну надбавку за престижність у розмірі 30%, а не гратися надбавками і доплатами так, як це люблять робити на місцях", - сказала Новосад.

    Раніше УНН повідомляв, що Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством фінансів шукає додаткові кошти на підвищення зарплат освітянам.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.