• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Середня зарплата у приватному секторі зросла – Кубів

    Опубликовано: 2019-05-31 17:00:19

    Середня заробітна плата у приватному секторі у квітні становить 438 доларів в еквіваленті, що по курсу Національного банку становить близько 11700 грн. Про це повідомив перший віце-прем’єр України — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передає кореспондент УНН.

    "Середня заробітна плата зросла на 170 дол. в еквіваленті: з близько 210 дол. у грудні 2015 року до 383 дол. у квітні 2019 року. У приватному секторі середня зарплата у квітні 2019 року становить в еквіваленті 438 дол. за курсом НБУ. Це вказує на те, що у приватному секторі справи покращилися, і він має можливість платити вищі зарплати", - розповів Кубів.

    Нагадаємо, понад 60 підприємств, які зареєстровані у столиці, мають заборгованість із виплати зарплат.

    Як повідомляв УНН, середня номінальна заробітна плата українців збільшилась у порівнянні з квітнем минулого року на 21,1%.

    Анжеліка Зенова

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.