Їжа швидкого приготування може бути дуже корисною і навіть вишуканою. В цьому можна переконатись, скуштувавши різотто з грибами ЇDLO. І хоча належить воно до вегетаріанських страв, проте це не применшує його неймовірної поживності й смачності.
Як готується страва від ЇDLO?
Різотто з грибами від ТМ ЇDLO на iidlo.com/bez-myasa дозволяє дуже швидко втамувати голод у будь-яких умовах. Адже для її приготування достатньо виконати простий алгоритм дій:
-
Струсити пакунок для перемішування вмісту;
-
Додати прямо до пакету окропу й перемішати;
-
Закрити застібку у верхній частині пакунка;
-
Залишити страву «достигати» на 10 хвилин;
-
Відкрити герметичну застібку на пакунку;
-
Споживати страву прямо з пакетика.
Де згодиться таке різотто?
Таку страву можна приготувати і вживати в умовах складного туристичного походжу чи далекого відрядження. Проте згодиться вона навіть в якості перекусу в офісі чи аеропорту, на відпочинку чи на риболовлі. Це абсолютно здорова, збалансована їжа, яка не потребує особливих зусиль і зайвого часу на приготування. Тому частенько різотто з грибами ТМ ЇDLO замовляють навіть для домашнього харчування, тому що ця страва являє собою повноцінний обід, сніданок чи вечерю. Вмістом одного пакунка цілком насититься одна доросла людина. А ще, хто хоч раз поласує цією стравою, той зрозуміє, що альтернативу італійським ресторанам знайдено. Причому ласувати таким делікатесом набагато:
-
приємніше, адже це може бути навіть вдома;
-
швидше, оскільки страва завжди під рукою;
-
дешевше, тому що ціни в ЇDLO дуже прийнятні.
З чого виготовлена страва?
До складу різотто з грибами від ЇDLO входять якісні, натуральні продукти. Про жодні домішки, барвники, смакові, ароматичні чи будь-які інші харчові добавки чи ГМО навіть мови бути не може. Адже виробник принципово допускає використання виключно безпечної, екологічно чистої продукції. Кожен компонент страви, перед тим, як потрапити до пакунку, проходить попередню інфрачервону сушку. Днаий варіант різотто з грибами від ЇDLO складається з таких інгредієнтів:
-
пропарені рисові пластівці;
-
гриби шіїтаке (шампіньйони);
-
сушені томати й цибуля;
-
цибуля порей,часник і сіль.
Які переваги страви від ЇDLO?
Завдяки застосуванню методу інфрачервоної сушки, вміст пакуночка з різотто дуже легкий, але на смакових якостях та ароматі страви це не відображається. Всі продукти в пакеті мають найбільш оптимальну для тривалого зберігання консистенцію в’яленості. А тому вітаміни й інші корисні речовини в них не руйнуються, а страви «звучать» на октаву смачніше. Самі пакуночки дуже легкі, зручні в транспортуванні, тому туристам не важко зробити значний запас харчів такого типу від ЇDLO на всю дорогу. Зручну форму має й термопакунок, який герметично закривається на застібку zip-lock.
Яка історія страви різотто?
Ця страва сьогодні готується по всьому світу, але виникла вона в Північній Італії. Письмово про неї згадують вперше у 19 столітті. Здавна різото готується з круглого, багатого на крохмаль рису, в ідеалі – сорту арборіо. Його обсмажують на сковорідці з великою кількістю оливкової олії чи вершкового масла. Потім до рису, прямо у сковорідку додають бульйон, який може бути м’ясним чи овочевим. Коли рис наполовину приготувався, до нього додають запланований наповнювач. Це може бути м'ясо, риба, морепродукти, овочі чи, як у нашому випадку, гриби. Бажаної густоти й кремовості страві додає суміш масла з сиром. Оскільки існує маса рецептів страви, то конкретного класичного варіанту ніхто не притримується. А той, яки вибраний розробниками від ЇDLO, визнаний покупцями магазину як один з найбільш вдалих.
e-news.com.ua