• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку року завдяки службі зайнятості на роботу в ПАТ «Київхліб» працевлаштовано 158 безробітних

    Опубликовано: 2017-10-02 11:40:34

    У четвер, 28 вересня 2017 року відбувся прес-тур на ПАТ «Київхліб» під час якого представники ЗМІ мали змогу ознайомитися на власні очі з виробництвом хлібобулочних виробів на лінії «Рондо», а також дізналися про умови роботи та затребувані вакансії на підприємстві.
    Як наголосив виконуючий обов’язки  Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко,  з початку 2017 року до служби зайнятості ПАТ «Київхліб» надало  211 вакансій, з яких 158 укомплектовані за сприянням служби зайнятості.
    Станом на 27 вересня 2017 року актуальними залишається 41 вакансія  за такими посадами (професіями):  формувальник тіста, укладальник-пакувальник, дозувальник харчової продукції, укладальник хлібобулочних виробів, прибиральник виробничих приміщень, пекар, вантажник, мерчендайзер, тістороб, водій автотранспортних засобів, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua
    «Робітнича спеціальність – це запорука стабільної роботи. Таким спеціалістам роботодавці пропонують умови оплати праці часто набагато кращі, ніж у офісних працівників. Ми самі можемо переконатись у цьому сьогодні. Наразі, служба зайнятості має найбільшу базу вакансій по всій Україні, у тому числі і для представників робітничих професій, а наша наполеглива робота і вивірені кроки уряду дають свої результати. Так, за 8 місяців 2017 року кількість працевлаштованих осіб зросла на 40 тисяч. Станом на 1 вересня 2017 року, у порівнянні з відповідною датою 2016 року, кількість  безробітних, які перебувають на обліку у центрах зайнятості скоротилася на 12% та становить 312 тисяч», - зазначив Ярошенко.
    В свою чергу, у ПАТ «Київхліб» повідомили, що спільно з Державною службою зайнятості, Київським міським центром зайнятості запрошують на роботу працівників з робітничих та інженерно-технічних спеціальностей.
    «У нас є позитивний досвід співпраці зі службою зайнятості, коли майбутні співробітники приходять з центрів і залишаються працювати у великому, згуртованому колективі «Київхліб». У колективі працює близько 4 тисяч осіб, і ще залишається багато відкритих вакансій робітничих та інженерно-технічних спеціальностей, таких як: пекарі, тістоміси, комірники, вантажники, водії,  комірники,  фасувальники продукції та. ін. Компанія гарантує офіційне працевлаштування згідно чинного законодавства України, ринкову офіційну заробітну плату,  зручний графік роботи, надання спецодягу. Навчання, підвищення кваліфікації, стажування  проводиться за рахунок роботодавця. Іногороднім надається безкоштовне ліжко-місце у гуртожитку. Доставка від гуртожитка  на виробничий цех, здійснюється за рахунок роботодавця», - розповів голова правління ПАТ «Київхліб» Володимир Череда.
    Історія компанії ПАТ «Київхліб» починається з 1930 року, зі створення промислового хлібопечення у місті Києві. Сьогодні, завдяки досвіду фахівців та відкритості до інновацій, ПАТ «Київхліб» є  одним з найбільших українських виробників хлібобулочних.
    «Ми працюємо над модернізацією виробництва, вдосконаленням рецептур, розробкою нових видів продукції, і, запрошуємо зацікавлених громадян стати частиною великого колективу, у якому цінується кожен працівник», - підкреслив Череда.
    Як зауважили у Київському міському центрі зайнятості (КМЦЗ), проблемою на ринку праці столиці залишається дисбаланс між попитом і пропозицією на робочу силу. На обліку стабільно високою є частка безробітних з вищою освітою (84%), в той час, як в місті зростає попит на робітничі професії. 
    «Тому, міська служба зайнятості здійснює заходи, спрямовані на підняття в суспільстві престижу робітничих професій.  З цією метою спеціалісти районних центрів зайнятості систематично проводять "Уроки реального трудового життя" з учнівською молоддю. Надають допомогу шкільним психологам, методистам, класним керівникам в організації та проведенні професіографічних екскурсій та зустрічей на підприємства міста, проводять профдіагностичне тестування», - зазначив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.