• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві відкрилася туристична виставка

    Опубликовано: 2017-03-31 13:46:37

    29 березня в Києві відбулося відкриття 23-й міжнародної туристичної виставки UITT'2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм».
    Міжнародна туристична виставка є головною туристичною подією сезону весна-літо, на якій широко представлені різні компанії і організації, діяльність яких пов'язана з туризмом. На підготовлених організаторами виставки майданчиках можна обмінятися досвідом, оновити статус поточних взаємин і налагодити нові бізнес-контакти.
    На виставковому стенді Одеського регіону туристичний потенціал представили: Іван Ліптуга - директор департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України; Світлана Карлова - президент Асоціації «Туризм Одеси»; Катерина Лещева - директор КП Туристичного інформаційного центру Одеси; Оксана Кузнєцова, директор Асоціації «Туризм Одеси»; Віталій Портянко - директор ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» та представники туристичного бізнесу Одеси.
    Міжнародний аеропорт «Одеса» приймає системну участь в спеціалізованих виставках, конгресах і конференціях. Не виключенням стала і виставка UITT'2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм». Представники аеропорту, в складі делегації одеського регіону стали активним учасниками всіх заходів, що проходять в рамках виставки.
    Директор ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» Віталій Портянко зазначив, що системна співпраця аеропорту, міських, обласних властей і представників туристичного бізнесу, спрямована на збільшення туристичної привабливості Одеси і одеського регіону та дозволить вивести регіон в лідери туристичної галузі України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.