• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «hike limited edition». Преміальне зимове пиво

    Опубликовано: 2005-12-08 09:53:00
    Тільки чотириста тридцять п’ять тисяч пляшок і тільки для сезону «Зима 2005-2006». Першого грудня з’являється унікальний сорт на ринку пива - «hike premium winter beer», випущений обмеженою партією (limited edition).
     
    Ніхто й ніколи не варив пиво спеціально для зимового сезону…
     
    1 грудня ТМ «hike premium», як завжди, здивує своїх прихильників новим несподіваним кроком - випуском обмеженої партії преміального зимового пива, звареного винятково для цієї зими.
     
    Рішення про підтримку ТМ «hike premium» за рахунок лімітованих партій пива було прийнято командою компанії «Оболонь», базуючись на нових тенденціях ринку, - споживач найкраще реагує на нові продукти і дійсні події, ніж на звичайні рекламні кампанії.
     
    Директор з маркетингу та продаж ЗАТ «Оболонь» Олена Гарбарчук наголошує на тому, що: «Такий тип просування може дозволити собі тільки інноваційна і преміальна марка пива, яка, на відміну від інших, більш традиційних мар! ок, має можливість не орієнтуватись на широкі маси, а робити кроки, націлені на більш прогресивну та активну молодіжну аудиторію з високим достатком».
     
    …З такою особливо м’якою та гармонійною рецептурою...
     
    «hike premium winter beer» виготовляють на основі рецепту, створеного Європейською Академією Пивоваріння «Doemens» спеціально для ТМ «hike premium». За оцінками експертів жодне інше пиво не має такого м’якого та гармонійного смаку. Таких смакових відмінностей було досягнуто спеціалістами «Doemens» завдяки зниженню рівня вуглекислого газу в цьому пиві. Тому пиво ТМ «hike premium» має виключно природний рівень вуглекислого газу, що робить його не таким різким, як інші сорти.
     
    … З надзвичайним зимовим ароматом.
     
    Головною відмінністю нового «hike premium winter beer» від існуючих світлих сортів пива є оригінальні складові продукту, які надають йому зимового настрою. Для виготовлення преміального сорту пив! а, традиційно, використовується найкраща сировина: ретельно ві! дібраний хміль, ячмінний солод та чиста джерельна вода. Проте унікальним є незвичайний смак та аромат «hike premium winter beer», в якому читаються «зимові» тони кориці, яблука, рому та меду.
     
    Тільки чотириста тридцять п’ять тисяч пляшок!
     
    «hike premium winter beer» буде випущений на головному підприємстві ЗАТ «Оболонь» тільки один раз - 28 листопада 2005 року і одразу ж почне розповсюджуватись по торгових точках. До споживача «hike premium winter beer» потрапить у ексклюзивних склопляшках ТМ»hike premium» об’ємом 0,33л і 0,5л. Пиво міститиме не менше 5,0% алкоголю й 11,7% сухих речовин. Ціна за пляшку 0,5 л hike premium winter beer у роздрібній торгівлі становитиме 3,55 грн.
     
    З кожним днем менше...
     
    435 тисяч пляшок - мізерний об’єм для пивного ринку України. Проте, розгалужена дистриб’юторська мережа компанії «Оболонь» дозволить розповсюдити «hike premium winter beer» у максимальну кількість торгових точок, зав! дяки чому більшість споживачів все ж зможуть його скуштувати.
    Впізнати нове пиво в торговій мережі буде дуже легко. Етикетка «hike premium winter beer» має підкреслено строгий дизайн, який поєднує червоний і чорний кольори зі сріблом, чим значно відрізняється на полиці від усіх інших марок.
    Знайомить споживачів з новим сортом стилістично витримана рекламна кампанія, яка підкреслює унікальність нового продукту та нестандартні дії ТМ «hike premium» на ринку.
     
    Інформація про ТМ "hike premium":
     
    hike premium - унікальне світле пиво з м'яким, ледь гострим смаком і п'янким ароматом квітучого весняного хмелю, створене за рецептурою, спільно розробленою Європейською Академією Пивоваріння «Doemens» і пивоварною компанією «Оболонь».
     
    hike premium - це принципово новий для Європи клас пива. Це перше пиво, з тих, що створені в ХХІ столітті і відповідає його тенденціям. hike premium розробл! ене спеціально для того, щоб його зручно було пити з пляшки: о! свіжаюче пиво, що містить тільки природну кількість вуглекислого газу, розлите в ексклюзивні пляшки 0,5 л і 0,33 л з надзвичайно зручним для пивного ринку нововведенням - кришкою, що легко відкручується рукою.   
     
    hike premium представлений на українському ринку двома сортами в основній лінійці: «hike premium beer» і «hike premium light» і трьома видами упаковок для кожного сорту: пляшка 0,5л, пляшка 0,33л, жерстяна банка 0,5л.
     
    hike premium дає можливість молодим людям нового покоління жити звичним для них динамічним життям. hike premium не примушує їх сидіти в барі - він дає можливість рухатися й отримувати нові враження, нові відчуття, нові емоції. hike - це можливість робити те, що хочеться. hike - це Свобода.
     
    Оболонь-Україна
     
     



    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.