• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Кукуріка: матерів-одиначок свідомо дискредитують

    Опубликовано: 2016-08-16 11:35:50

    Заяви Міністра соціальної політики Андрія Реви про те, що матері-одиначки навмисно не реєструють шлюб з метою отримання соціальної допомоги від держави у розмірі 350 грн. та про те, що в Україні розвинутий механізм “тіньової сім'ї” дискредитують українських жінок.

    На тлі колосального безробіття в Україні та відсутності у держави механізмів забезпечення матерів-одиначок роботою із адекватними умовами, при яких жінки могли б працювати та займатись вихованням дітей самостійно, такого роду заяви міністра є ганебними та недопустимими.

    На думку голови Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка, заявивши, що єдина мета, яку переслідує держава – економія, а матері-одиначки стали “жертвами” таких дій влади.

    “Не можна без жодних на це доказів та підстав звинувачувати матерів-одиначок в тому, що вони навмисне не реєструють свої шлюби. Такі голослівні заяви підпивають довіру до держави, адже таким чином на матерів-одиначок віщають соціальний ярлик відступниць, що принижує їхню честь та гідність, а також негативно “клеймує” їхніх дітей”, - повідомив голова ППУ.

    Як відомо, міністр соцполітики Андрій Рева заявив, що “кожна п’ята дитина сьогодні народжується поза шлюбом”.

     “Платячи за неукладення шлюбу фактично премію, ми спровокували виникнення такого інституту як “тіньова сім’я”, -повідомив Рева  і додав, що “за останні 15 років кількість матерів-одиначок виросла в 22 рази”, що спровокувало  появу такого явищем, яке називається “тіньова сім’я”.

    Нагадаємо, раніше Партія Пенсіонерів повідомляла про те, що обіцяний  ріст пенсій на 50% - звичайний популізм.

    Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.