• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві співробітники фіскальної служби викрили підприємців, які ввозили в Україну з Білорусі продукти харчування без сплати митних платежів

    Опубликовано: 2016-07-29 08:43:31

    У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків, зборів) Кримінального кодексу України, було встановлено, що посадові особи підприємства, яке займається оптовою торгівлею продуктами харчування, ввозили з Білорусі хлібці, бублики і сухарі поза митним контролем. Надалі в документах відображалося придбання вказаного товару від підприємств ризикової категорії, при цьому ніякі податки та митні платежі в бюджет не надходили.
    Після цього завезена продукція реалізовувалася на адресу п'яти гіпермаркетів.
    Унаслідок проведених трьох обшуків було виявлено та вилучено продуктів харчування майже на 550 тисяч гривень, чорні записи, комп'ютерну техніку та документи, що свідчать про незаконну діяльність.
    Наразі вилучені товари передано на відповідальне зберігання. Слідчі дії тривають.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.