• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чорнобильцям монетизують пільги на проїзд

    Опубликовано: 2016-06-21 08:38:07

    Для того, щоб ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС могли використовувати проїзд у транспорті із максимальної вигодою, їм пропонується перейти на повну монетизацію вартості проїзду у громадському транспорті.

    За словами міністра соціальної політики Андрія Реви, монетизація проїзду дозволить справедливо використовувати суми коштів, виділених на проїзд.

    «Пільговик, скажімо, чорнобилець, який має право на безкоштовний проїзд, у великому місті може користуватися ним щодня. А житель віддаленого села — може, раз на рік, коли вирішить відвідати родичів десь в Україні. Тому, вважаю, справедливо буде замість умовної пільги надати людям однакові суми грошей. А на що вони їх зрештою витратять: на продукти, ліки чи відпочинок — вирішать самі. Саме так буде справедливо», - повідомив Рева.

    В той же час, голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка зазначив, що окрім монетизації пільг чорнобильців, їм слід повернути рід пільг, які прибрали незаконно.

    « Мова йде про пільги на оплату «комуналки», забезпечення санаторно-курортними путівками та коштами на оздоровлення. Діти, які постраждали під час аварії, втратили пільги при вступі у навчальні заклади та на оплату харчування. Скасували і матеріальну допомогу чорнобильцям.»,- повідомив Микола Кукуріка.

    Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конституційний суд повернув суддям часів Януковича матеріальне допомогу на утримання та ряд інших пільг.

    Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.