• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівській залізниці ввели особливий режим охорони праці

    Опубликовано: 2016-04-06 14:29:30

    Зважаючи на збільшення кількості випадків травмування залізничників на робочому місці, у всіх підрозділах та підприємствах регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» оголосили особливі умови контролю за станом охорони праці.
    Як зазначено у розпорядженні виконуючого обов’язки керівника Львівської магістралі Івана Груника, протягом трьох днів для усіх працівників проведуть позапланові інструктажі з охорони праці, звертаючи особливу увагу на необхідність дотримання трудової та виробничої дисципліни, а також обставини, за яких сталися останні випадки травматизму залізничників.
    Загалом додаткові заходи триватимуть протягом квітня. Відтак, керівники та спеціалісти з охорони праці удвічі збільшать, порівняно із звичним графіком, кількість перевірок дотримання норм охорони праці у підрозділах та вестимуть посилений контроль за дотриманням правил внутрішнього розпорядку і технології виконання робіт. 
    Для працівників, що працюють безпосередньо на колії, проведуть позачергові технічні заняття та приймання заліків із вимог безпеки праці під час робіт на залізничному полотні. Окрім того, особливу увагу приділятимуть виконанню системи інформації «Людина на колії», коли машиністи локомотивів чи моторвагонного рухомого складу повідомляють про виявлені порушення, як то ходіння по коліях чи перехід колії у невстановлених місцях сторонніми особами, а також дотримання правил безпеки залізничниками, які працюють на колії.
    Додамо, від початку 2016 на Львівській магістралі трапились 4 випадки травматизму на виробництві, внаслідок яких зазнали травм 5 працівників, 4 із них – загинули. У першому кварталі минулого, 2015 року, зафіксували 1 випадок виробничого травматизму.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.