• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 23 березня 2016 року Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин візьме участь в Українському газовому інвестиційному форумі’16

    Опубликовано: 2016-03-21 15:45:13

    Форум відбудеться в Києві (вул. Велика Житомирська, 2А, готель InterContinental) під патронатом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.
    Організатор Форуму – компанія A7 CONFERENCES, Cпіворганізатор – Dentons, Стратегічний партнер – Асоціація газовидобувних компаній України.
    Онлайн-трансляція всіх дискусій Українського газового інвестиційного форуму '16 буде доступна за посиланнями:

    Довідково:
    Це перший міжнародний газовий форум з акцентом на інвестиційні можливості українського газового ринку.
    Мета Форуму – створити професійну комунікаційну платформу для відкритого публічного обговорення між представниками державних і міжнародних організацій, а також українських компаній, з метою вийти на новий рівень розвитку газового ринку України.
    У Форумі також візьмуть участь Ганна Вронська, в.о. Міністра екології та природних ресурсів України,Юлія Ковалів, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України, Олена Макеєва, Заступник Міністра фінансів України, Іван Плачков, Президент Асоціації газовидобувних компаній України, Міністр енергетики та вугільної промисловості України (1999, 2005-2006), Данііл Майданік, Голова правління Асоціації газовидобувних компаній України, Ольга Бєлькова, Народний депутат України, Заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Олег Прохоренко, Голова правління ПАТ «Укргазвидобування», Юрій Вітренко, Директор з розвитку бізнесуНАК «Нафтогаз України», Сергій Макогон, Виконавчий директор ПАТ «Укртрансгаз», Пол Шапіро, Старший банкір, Європейський банк реконструкції і розвитку, Андрій Фаворов, Керуючий партнер, Директор EnergyResourcesUkraine, Аркадіуш Краснодебскі, Керуючий партнер та Голова практики енергетики та природних ресурсів Dentons (Польща), Конрад Динкевич, Керуючий партнер, AOT Energy.
    Під час Форуму обговорюватимуть питання реформ українського газового ринку з погляду ЄС, нові правила видобутку газу в Україні, а також податкові аспекти та надання ліцензій і дозволів на цю діяльність. Представники міжнародних компаній поділяться досвідом Європейського Союзу в питаннях реформування ринку блакитного палива та залучення інвестицій у газовидобувну галузь. Учасники Форуму обговорять виклики, з якими стикаються інвестори та фінансові установи України.
    У роботі Форуму візьмуть участь представники державних органів та міжнародних організацій, вітчизняні та закордонні газові компанії, іноземні інвестори в газовій сфері, а також представники комерційних банків і консалтингових компаній. Форум покликаний привернути увагу міжнародних інвесторів до потенційних можливостей українського газового ринку з метою залучення іноземних інвестицій у цей сектор.
    На Українському газовому інвестиційному форумі ’16 буде презентовано нову профільну організацію: Асоціацію газовидобувних компаній України – професійну спільноту найбільших виробників газу, що створена для забезпечення енергетичної незалежності України за рахунок збільшення внутрішнього видобутку газу, сприятливого інвестиційного клімату та впровадження кращих галузевих практик.
    У межах Форуму заплановано створення Каталогу інвестиційних проектів українських державних та приватних підприємств, що працюють в газовому секторі. Каталог буде ексклюзивно презентовано на 9-ти міжнародних інвестиційних форумах «Invest & Trade in Ukraine», організованих компанією A7 CONFERENCES в Дубаї, Торонто, Варшаві, Лондоні, Франкфурті, Гонконгу, Алмати, Тель-Авіві та Нью-Йорку протягом 2016-2017рр.
    Онлайн-реєстрація на Форум відкрита до 22 березня 2016 року на сайті: http://a7conf.com/gas
    З питань акредитації ЗМІ можна звернутися до Оксани Кадочнікової, менеджера зі зв’язків з громадськістю A7 CONFERENCES,зател.: +38 044 227 27 77, +38 068 120 53 35,   е-mail: oksana@a7-group.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.