• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

    Опубликовано: 2016-02-24 09:01:34

    НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 23 лютого 2016 року.

    За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення: 

    1. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

    прийнято рішення

    2. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

    прийнято рішення

    3. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Щодо порядку виплати акціонерним товариством дивідендів» (для оприлюднення)

    рішення схвалено

    (для оприлюднення)

    4. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Положення про провадження депозитарної діяльності (щодо виплати доходів)» (для оприлюднення)

    рішення схвалено

    (для оприлюднення)

    5. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Положення про порядок звітування Центральним депозитарієм цінних паперів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» (для оприлюднення)

    рішення схвалено

    (для оприлюднення)

    6. Щодо подовження строків передачі документів, баз даних, копії баз даних, архівів баз даних до уповноваженого на зберігання – ПАТ «Національний депозитарій України»  депозитарною установою ПАТ «Український професійний банк»

    прийнято рішення

    7. Щодо подовження строків передачі документів, баз даних, копії баз даних, архівів баз даних до уповноваженого на зберігання – ПАТ «Національний депозитарій України»  депозитарною установою ПАТ «Банк «Київська Русь»

    прийнято рішення

    8. Про відмову в погодженні набуття істотної участі Гаврилюку Д.В. у професійному учаснику фондового ринку  ТОВ «ГРАД-ЦІННІ ПАПЕРИ»

    прийнято рішення

    9. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи  ТОВ «ОРІС КЕПІТАЛ»

    прийнято рішення

    10. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ФОНДОВА КОМПАНІЯ «ЕМІСІЯ» (ідентифікаційний код юридичної особи 33961297) (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

    прийнято рішення

    11. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

    прийнято рішення

    12. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

    прийнято рішення

    13. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про визначення ринкової вартості цінних паперів» (для оприлюднення)

    рішення схвалено

    (для оприлюднення)

    14. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

    прийнято рішення

    15. Інформація про роботу уповноважених осіб Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, керівників територіальних органів, у комітетах, комісіях, робочих групах та інших органах, що формуються місцевими органами виконавчої влади, а також органами місцевого самоврядування за IV квартал 2015 року

    до відома

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.