НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

24 фев, 09:01

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 23 лютого 2016 року.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення: 

1. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

2. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

3. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Щодо порядку виплати акціонерним товариством дивідендів» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

4. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Положення про провадження депозитарної діяльності (щодо виплати доходів)» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

5. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Положення про порядок звітування Центральним депозитарієм цінних паперів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

6. Щодо подовження строків передачі документів, баз даних, копії баз даних, архівів баз даних до уповноваженого на зберігання – ПАТ «Національний депозитарій України»  депозитарною установою ПАТ «Український професійний банк»

прийнято рішення

7. Щодо подовження строків передачі документів, баз даних, копії баз даних, архівів баз даних до уповноваженого на зберігання – ПАТ «Національний депозитарій України»  депозитарною установою ПАТ «Банк «Київська Русь»

прийнято рішення

8. Про відмову в погодженні набуття істотної участі Гаврилюку Д.В. у професійному учаснику фондового ринку  ТОВ «ГРАД-ЦІННІ ПАПЕРИ»

прийнято рішення

9. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи  ТОВ «ОРІС КЕПІТАЛ»

прийнято рішення

10. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ФОНДОВА КОМПАНІЯ «ЕМІСІЯ» (ідентифікаційний код юридичної особи 33961297) (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

прийнято рішення

11. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

12. Про внесення змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

13. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про визначення ринкової вартості цінних паперів» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

14. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2016 рік

прийнято рішення

15. Інформація про роботу уповноважених осіб Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, керівників територіальних органів, у комітетах, комісіях, робочих групах та інших органах, що формуються місцевими органами виконавчої влади, а також органами місцевого самоврядування за IV квартал 2015 року

до відома


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/386987.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua