• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Працюючі пенсіонери стануть ще бідніші

    Опубликовано: 2016-02-03 14:58:04

    Уряд не відмінив запроваджені тимчасово – до кінця 2015 року податки з пенсій для працюючих пенсіонерів. Протягом січня 2016 року перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам у Пенсійних фондах ніхто не зробив, а податки, як і раніше, продовжують знімати.

    Таким чином, всіх працюючих пенсіонерів, пенсія яких коливається в межах від 1611 грн. до 1895 грн. де-факто зрівняли: вони й надалі платитимуть 15 % податку зі своїх пенсій. Як відомо, таких працюючих пенсіонерів в Україні найбільше. Пенсіонери, які отримують пенсію в розмірах від 1895 грн. до 4863,53 отримуватимуть її не повністю, а лише у розмірі 85%, тобто ці люди щомісяця віддаватимуть зі своєї пенсії від 300 до 800 грн. Пенсіонери, які мають пенсію вище за 4863,53 й надалі платитимуть 15 % податку без всяких на те причин. Щоправда, ця категорія пенсіонерів кількісно є найменшою.

    Таким чином, українських пенсіонерів продовжують обкрадати  у реаліях колосального зростання вартості продуктів харчування та послуг.

    Голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка попереджує про те, що, якщо уряд добровільно не зробить перерахунок пенсій і продовжить знущатися ще й у 2016 році податками на фактичні пенсії українських пенсіонерів, країну захопить хвиля судових позовів та протестів.

    “Наша політична сила веде роз’яснювальну роботу з пенсіонерами у всіх регіонах. Ми пояснюємо людям, як подавати позови проти існуючих податків з пенсій. Всього за місяць кількість охочих пенсіонерів, які судитимуться з владою становить понад 2 тисячі осіб. І це – лише початок. Якщо ми не відмінимо ці побори законно – через суд, ми ініціюємо всеукраїнську акцію протесту. І, я переконаний, − нас підтримають всі українські пенсіонери”, - заявив Кукуріка.

    Нагадаємо, Партія Пенсіонерів України судитиметься з Яценюком та Порошенком  через податки з пенсій пенсіонерів.

    Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.